Så skapar du en skräddarsydd hemsida

Att skapa en inriktad och välplanerad hemsida är A och O för att få fler besökare, men också hamna högre upp på sökmotorer som till exempel Google. Texten måste anpassad, med rätt nyckelord och rubriker som gör den SEO-anpassad. Men detta är endast en viktig del som du måste ha i åtanke. Det är även viktigt att innehållet, bilder och hemsidans design är anpassad efter de tjänster eller produkter som du kommer att sälja. 

Om du till exempel har en lokal som du vill kunna hyra ut för event, högtider eller firanden är det viktigt att allting på hemsidan är skräddarsytt och tilltalande för de kunder som kommer att klicka sig in på din hemsida. Det är även viktigt att den hamnar högt upp på Google, när någon söker på bröllopslokal Stockholm, eller andra liknande nyckelord. Men hur skapar man då en skräddarsydd hemsida?

Ha en röd tråd 

Startsidan har väldigt stor betydelse och om inte startsidan är professionellt gjord och välstrukturerad är det väldigt troligt att kunden kommer att klicka ur hemsidan och leta upp någon annan. Det första intrycket har därför stor påverkan på hur många besökande kunder du kommer att ha. Samt hur många som faktiskt kommer att klicka sig vidare på din hemsida och leta upp mer information. 

Hitta en röd tråd som du kan basera hela hemsidans design på. Håll texten kort och koncist, för att det ska vara enkelt att hitta den information som söks och använd professionella bilder som ger ett bra intryck. Detta är några saker som kommer ha väldigt stor betydelse för din hemsidas framgång.